Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Odlazak sve izgledniji: Rendulić prebacuje talentiranog prvotimca na klupu?

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 09:38

Zanimljiva odluka.

Prema informacijama koje donose Sportske novosti, izgleda kako će Nediljko Labrović do kraja sezone postati rezervni vratar Šibenika.

Talentiranom 21-godišnjem vrataru ovog ljeta ističe ugovorna obveza te će biti slobodan bez ikakve odštete napustiti klub budući da još uvijek nije potpisao produljenje. Izgleda kako je to odugovlačenje prevršilo svaku mjeru pa su ga čelnici kluba odlučili prebaciti na klupu 'dok se ne predomisli'.

Njegovo mjesto među vratnicama danas bi na Poljudu trebao zauzeti Lovre Rogić, 26-godišnjak rodom iz Biograda kome će ovo biti prvoligaški debi.

Priče oko potencijalnog odlaska Nediljka Labrovića u Rijeku očito nisu samo medijska nagađanja, a ovaj drastični potez svojevrsni je pokušaj Krunoslava Rendulića da malo 'prodrma' momčad nakon niza loših rezultata.

Riječani na kraju sezone sigurno ostaju bez Ivana Nevistića te će Ivan Mance sigurno ovog ljeta imati ozbiljan posao pronaći novu jedinicu. U mandatu Damira Miškovića s vratarskom pozicijom Riječani nikad nisu imali problema te su praktički svi (izuzev Prskala koji je još uvijek u klubu) napravili velike transfere (Vargić, Sluga, Pandur, Nevistić). Iako se dovođenje Labrovića uklapa u filozofiju kluba s Rujevice (mlad, bez odštete, mogućnost dobre zarade nakon nekoliko sezona), Germanijak doznaje kako nije samo on na meti Ivana Mancea koji je navodno u 1. HNL pronašao još jedno vratarsko ime koje bi volio vidjeti u Rijeci.

Bilo kako bilo, pred Rogićem je utakmica koju će pamtiti cijeli život, a u slučaju da se danas pokaže te da Labrović do kraja sezone ne potpiše novi ugovor s klubom, postoji realna mogućnost da će on od sad biti nova 'jedinica' Šibenika.


Tagovi

Nediljko LabrovićKrunoslav RendulićNK ŠibenikHNLHrvatskaIvan ManceHNK Rijeka

Ostale Vijesti