REUTERS/Lee Smith
REUTERS/Lee Smith

Odbrojavamo sitno: Vrsaljko u podne u Olympiacosu, ali na pripreme u Austriju neće ići

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.07.22. | 10:28

Hrvatski nogometaš, koji je u klupskoj karijeri upisao ukupno 307 utakmica, ovog će vikenda odraditi individualni trening u Rentiju. Kao što smo spomenuli, nema razloga da putuje u Austriju, jer se u subotu navečer (7. 2.) crveno-bijeli vraćaju u Atenu

Šime Vrsaljko je na putu za Atenu. Grci očekuju hrvatskog desnog beka u prostorijama Olympiacosa već danas i to točno u podne. Trebao bi odraditi liječničke testove i potpisati ugovor na dvije godine, uz mogućnost produljenja na još godinu dana.

Ubrzo će odraditi individualni trening u Olympiacosovom trening centru (u Agios Ioannis Rentisu) jer nema smisla da se pridruži momčadi na pripremama u Austriji jer se oni u Atenu vraćaju već sutra, u subotu, 2. srpnja. Hrvatski 30-godišnji nogometaš dogovorio se s predsjednikom Olympiakosa, Vangelisom Marinakisom, prije otprilike dva tjedna, ali je želio formalno raskinuti suradnju s Atlético Madridom prije nego što potpiše za crveno-bijele iz Pireja.

Podsjetimo, Vrsaljko je za Atlético Madrid odigrao 70 prvenstvenih utakmica, 13 u Ligi prvaka, 12 u Španjolskom kupu, četiri u Europskom kupu i jedan u Španjolskom superkupu. Hrvat je u ovih 100 nastupa zabio tri pogotka i ostvario 10 asistencija. U karijeri je igrao i za Zadar, Dinamo Zagreb, Lokomotivu, Genou, Sassuolo i Inter. Atletico Madrid ga je kupio 2016. od Sassuola za 14 milijuna eura.

Hrvatski nogometaš, koji je u klupskoj karijeri upisao ukupno 307 utakmica, ovog će vikenda odraditi individualni trening u Rentiju. Kao što smo spomenuli, nema razloga da putuje u Austriju, jer se u subotu navečer (7. 2.) crveno-bijeli vraćaju u Atenu.

Vrsaljku su se zahvalili i najvatreniji navijači Atletica "što je branio boje kluba sve ove godine", pišu.



Tagovi

Šime VrsaljkoOlympiacosGrčkatransferi

Ostale Vijesti