Odbjegli dinamovac napokon pokazao klasu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.06.20. | 17:16

Njegov odlazak iz Maksimira podigao je puno prašine, a mladi ofenzivac sad i pokazuje zašto…

Mladi reprezentativac BiH-a Ajdin Hasić u središte pozornosti došao je bijegom iz Dinama, kad su navodno on i njegov otac „prevarili“ zagrebački klub i umjesto produženja ugovora stavili potpis samo na raskid te tako napustili Maksimir te je 18-godišnjak prešao u turski Besiktas.

Hasić je dugo čekao da UEFA razriješi njegov ugovor s Modrima pa je tek ove zime stavio potpis na ugovor s Turcima te je odmah poslan na kaljenje u tamošnjeg drugoligaša  Umraniyespor.

Dolaskom u novi klub Hasić je dobivao minute na kapaljku, no u zadnjem kolu protiv Karagumruka je započeo u startnoj postavi i pokazao sav raskoš talenta koji posjeduje te je zabio fenomenalan gol u remiju 1:1.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kaçıranlar için...<br>Ajdin Hasić vs Karagümrük. <a href="https://t.co/EriSemzZ9m">pic.twitter.com/EriSemzZ9m</a></p>&mdash; Mikail Serin (@mikserin) <a href="https://twitter.com/mikserin/status/1276623557045497856?ref_src=twsrc%5Etfw">June 26, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Navijači Besiktasa su oduševljeni s prezentacijom mladog ofenzivca te sve glasnije traže njegov povratak u klub već slijedeće sezone.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Luka Stanzl/Pixsell)

 


Tagovi

Ajdin Hasić

Ostale Vijesti