Odahnuli u Osijeku: Pajač i Jović propuštaju sljedeće kolo

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 02.06.20. | 09:29

Nakon spornih odluka u polufinalu na štetu Osijeka, trebali su im suditi ovog vikenda u prvenstvu s Lokomotivom.

Još se polako stišava bura koju je prouzrokovalo suđenje u polufinalu Kupa između Rijeke i Osijeka. Glavni sudac Igor Pajač nije bio na razini zadatka tu večer zbog nekoliko kardinalnih grešaka. Nakon što je na startu utakmice propustio kazniti opasan klizeći start jednog Osijekovog igrača, u nastavku je utakmice dao sporan drugi žuti karton Kleinheisleru, a potom i dosudio još sporniji kazneni udarac za Riječane.

Epilog je bio preokret domaćina na Rujevici nakon dva gola zaostatka (3-2), a trener gostiju Ivica Kulešević „rigao je vatru“ nakon utakmice, dok je sve kulminiralo fizičkom obračunom Erosa Grezde s Antonijom-Mirkom Čolakom. Kada su se glave malo smirile, Grezda se ispričao Čolaku, ali teško da će to utjecati na kaznu koja ga očekuje od strane Disciplinske komisije.

Ipak, život ide dalje, a već ovog vikenda Osječani su već ovog vikenda trebali se susresti sa starim znancem, sucem Pajačem. HNS ga je već ranije delegirao za utakmicu Lokomotive i Osijeka, ali on – skupa sa VAR sucem Franom Jovićem – nije delegiran za ovo 27. kolo Prve hrvatske nogometne lige. Slavoncima će protiv 'lokosa' ovog puta suditi Ivan Bebek.

Prvenstvo ponovno starta u petak kada Hajduk na Poljudu otvara Intera (20h).

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Igor PajačFran Jović

Ostale Vijesti