Od siječnja do siječnja: Dinamo u godinu dana ostao bez cijele momčadi i dobio novu

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.01.19. | 11:18

2018. je bila prometna u Maksimirskoj 128.

Mario Cvitanović početkom 2018. na zimske pripreme s Dinamom krenuo je s kadrom u kojem je bilo 26 igrača od čega čak 12 onih koji danas više ne stanuju u Maksimirsku 128. Nenad Bjelica će sutra, točno godinu dana kasnije, krenuti na pripreme s 30 igrača, od kojih, pak, 20 početkom 2018. nije bilo u klubu.

Još početkom 2018., prije početka priprema, Dinamo su napustili Angelo Henriquez i Domagoj Antolić, kasnije, kada su zimske pripreme već trajale, klub je napustio i Leonardo Sigali, a na ljeto iz Dinama su otišli El Arabi Soudani, Armin Hodžić, Ante Ćorić, Filip Benković, Ivan Fiolić, Jan Lecjaks i Tongo Doumbija, a tu je i Adrian Šemper koji je prošlozimske pripreme proveo u kadru Lokomotive.

Cvitanović je prije godinu dana na pripreme poveo i tri juniora Filipa Uremovića koji je potom prešao u Olimpiju iz Ljubljane, a danas igra za Rubin iz Kazana, zatim Karla Muhara koji je danas član Intera iz Zaprešića te Nevena Djuraseka koji je na posudbi u Lokomotivi.

To je cijela jedna postava s čak četiri zamjene!

S druge strane Bjelica će ove zime na pripreme krenuti s 20 igrača koji početkom prošle godine nisu bili u klubu, a to su: Kevin Theophile-Catherine, Emir Dilaver, Marin Leovac, Mario Musa, Sadegh Moharrami, Ivan Šunjić, Lovro Majer, Mislav Oršić, Luka Menalo, Mario Šitum, Antonio Marin, Damian Kadzior, Bruno Petković, Mario Budimir i još šest igrača iz omladinskog pogona među kojima će biti i vratar Dinko Horkaš.

> Bjelica pred početak priprema nije mogao primiti bolju vijest

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Mario CvitanovićNenad Bjelica

Ostale Vijesti