Objavljen popis - ovih sedam igrača odlaze iz Reala i Barcelone

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.12.18. | 18:26

Zanimljiva imena na popisu.

Četiri su dana ostala do početka 2019. godine, a samim time i početka zimskog prijelaznog roka. Posljednjih dana se povećao broj vijesti o potencijalnim transferima, a stranica Football Whispers sve glasine i priče objavljene u svim važnijim europskim medijima objedinjuje u jedan popis. Samim time je zanimljivo i vidjeti o kojim se igračima najviše piše jer često ti natpisi prethode i konkretizaciji transfera.

Football Whispers je objavio popis igrača koji bi mogli otići iz dva najveća španjolska kluba, Reala i Barcelone. Na listi odlazaka iz 'Kraljevskog kluba' nalaze se tri imena – Marco Asensio, Isco i Gareth Bale. Svu trojicu se dovodi u vezu s Chelseajem i to kao dio odštete za Edena Hazarda, za Asensija za zainteresiran i Liverpool, a za Sica i Manchester United.

Što se Barcelone tiče, na popisu potencijalnih odlazaka je sedam igrača. Chelsea i Milan bi željeli dovesti Denisa Suareza, Tottenham bi mogao dovesti Rafinhu, Southampton Thomasa Vermaelena, a najviše izgleda za dolazak iz Barcelone ima Munir El Haddadi koji bi mogao otići u Betis.

Sedam imena na popisu. Tko će od njih uistinu otići iz španjolskih velikana?

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

IscoMarco AsensioGareth BaleDenis SuarezRafinhaMunir El HaddadiThomas Vermaelenprijelazni roktransferinogometni transferi

Ostale Vijesti