Hajduk Split
Hajduk Split

Novo pojačanje Hajduka: „Svi moramo težiti da budemo prvaci“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.06.22. | 17:02

Spominjao se kao potencijalno pojačanje Dinama, a na kraju je završio u redovima bijelih

Hajduk je jučer stigao u Bad Waltersdorf na pripreme gdje će se spremati za novu sezonu. Momčadi Valdasa Dambrauskasa priključilo se prvo pojačanje i to na gorućoj poziciji nakon odlazaka Ferra i Nikole Katića. Stigao je u Austriju Toni Borevković na posudbu s opcijom otkupa iz Vitorije de Guimaraes, a Portugalci su otkrili da može biti Hajdukov za otkupnu cijenu od milijun eura.

Borevković se posljednji dana dovodio i u kontekst mogućeg pojačanja za Dinamo u narednoj sezoni. Njegovo ime uz ono Boška Šutala najčešće se navodilo kao potencijalni dolazak u redove modrih. Ipak, 25-godišnji stoper završio je u redovima bijelih i za klupsku stranicu dao prvi intervju.

„Jako sam uzbuđen, drago mi je što sam došao. Što se tiče mojih ambicija, svi moramo težiti da budemo prvaci, borit ćemo se za titulu, Hajduk uvijek mora tome težiti. Vjerujem da mi to možemo, da ne vjerujem, ne bih ni dolazio“, rekao je pa dodao:

„Prošle godine pratio sam događanja u HNL-u, mogli smo se potući s Dinamom za prvaka, bili smo tu, ali ove godine kad se još bolje posloži Hajduk, sigurno ćemo biti još bolji. Igrače poznajem, imamo jako kvalitetnu ekipu, pojedince koje mogu jednim potezom riješiti utakmicu. Bitno je da se odradimo dobre pripreme i što bolje se posložimo prije nego što sezona počne“, zaključio je novi stoper Hajduka.

Ostatak njegovog intervjua za klupsku stranicu pogledajte OVDJE.


Tagovi

Toni BorevkovićHajduk

Ostale Vijesti