Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Portugalci otkrili za koliko Hajduk može otkupiti Borevkovića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.06.22. | 15:56

Vitoria de Guimaraes je objavila cijenu otkupa

Hajduk se danas pojačao na stoperskoj poziciji dolaskom Tonija Borevkovića iz portugalske Vitorije de Guimaraes. Borevković je došao na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa, a portugalski klub je otkrio kolika je otkupna klauzula.

Na službenim stranicama objavili su da Borveković može prijeći skroz u Hajduk otkupom ugovora za milijun eura. Hajduk je potvrdio opciju otkupa, ali ne i iznos koji ističu Portugalci.

Borveković je u Vitoriju došao prošlog ljeta u transferu vrijednom 1,2 milijuna eura iz Rio Avea. Potpisao je tad ugovor na pet sezona, a u prvoj je upisao 29 nastupa i jednu asistenciju. Borevković je rođen u Slavonskom Brodu, a nakon staža u Marsoniji bio je i član Dinama te Rudeša nakon čega se prije četiri godine preselio u Portugal. Za mlade Vatrene je zabilježio tri nastupa.

„Moje ambicije poklapaju se s Hajdukovim, došao sam se ovdje boriti za titulu. Pratio sam Hajduk i Prvu HNL prošle sezone, drago mi je što smo osvojili trofej, malo nam je nedostajalo da uzmemo i drugi. Vjerujem da to možemo ostvariti u novoj sezoni. Na pripreme dolazim spreman, odmah se priključujem treninzima, a navijačima mogu poručiti samo da ću na svakom treningu i na svakoj utakmici dati sve od sebe“, dodao je kratko novi stoper Hajduka, Toni Borevković nakon dolaska među bijele.


Tagovi

Toni BorevkovićHajdukVitoria Guimaraes

Ostale Vijesti