REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Novi trener Rijeke dolazi s Otoka?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.06.22. | 22:04

Stiže li zamjena za Tomića?

Nakon što su Goran Tomić i Rijeka sporazumno raskinuli na kraju sezone na Rujevici traje potraga za novim trenerom. Prema pisanju nekolicine škotskih medija, jedan od kandidata za preuzimanje klupe kluba s Kvarnera je Tam Courts.

Trener Dundee Uniteda je po pisanju Daily Recorda u kontaktu s Rijekom, a nagađaju i da bi njegov trenutni klub tražio šeseteroznameankastu odštetu za njega. Ovom 40-godišnjaku Dundee United je prvi profesionalni trenerski angažman nakon što je kao trener-igrač pet godina vodio niželigaša Kelty Hearts. U svojoj prvoj pravoj trenerskoj sezoni Dundee je odveo do četvrtog mjesta u škotskom prvenstvu te ga uveo u kvalifikacije za Konferencijsku ligu.

Tvrde i da za njega postoji interes engleskih klubova, ali da su u Rijeci impresionirani njegovim radom pogotovo s mladim igračima. Navode i da je Rijeka kontaktirala Dundee i dobila dopuštenje za pregovore s Courtsom.

Podsjetimo, Rijeku je nakon protekle sezone napustilo i nekoliko važnih igrača od Josipa Drmića, preko Hrvoja Smolčića do Roberta Murića i Domagoja Pavičića.


Tagovi

Goran TomićHNK Rijeka

Ostale Vijesti