Novi problemi za Barcu, ozlijedio se neizostavni član prvih 11

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 08.09.19. | 08:30

Čini se kako ozljeda nije banalna.

U jučerašnjem dvoboju kvalifikacija za EURO 2020. godine, Portugal je u gostima pobijedio Srbiju s 4:2, ali utakmicu neće najbolje pamtiti po detalju iz 65. minute. 

Tada je Aleksandar Kolarov startao na Nelsona Semeda koji je ozlijedio gležanj, a iako još uvijek čekamo službenu potvrdu težine ozljede, čini se kako je desni bek pretrpio nezgodu koja bi ga mogla na duže vrijeme odvojiti od zelenih terena. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"> Nélson Semedo left today&#39;s Serbia-Portugal game due to injury in the 65th minute. Portugal lead 2-1 <a href="https://twitter.com/hashtag/SRBPOR?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SRBPOR</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/EURO2020?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#EURO2020</a> <a href="https://t.co/nrRsYNSV9E">pic.twitter.com/nrRsYNSV9E</a></p>&mdash; FC Barcelona Fl (@FCBarcelonaFl) <a href="https://twitter.com/FCBarcelonaFl/status/1170431327889494016?ref_src=twsrc%5Etfw">September 7, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Novi je to udarac ne toliko za izbornika Fernanda Santosa koliko za Ernesta Valverdea, stratega Barcelone, koja muku muči s ozljedama. U sezonu su ušlio bez Messija, Suareza i Dembelea, što se i vidi na tablici. Blaugrana nakon tri kola ima samo četiri boda na kontu i bilo bi nužno da Semedo što skorije bude dostupan za igru. Radi se o igraču koji je odigrao sve utakmice ove sezone i pokazao vrlo dobre partije.

(foto: Reuters)


Tagovi

Nelson Semedo

Ostale Vijesti