REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Novi kiks Uniteda, Casemiro pocrvenio pa uplakan izašao iz igre

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.03.23. | 17:31

Za Southampton je Ćaleta-Car ostao na klupi, dok Oršića nije bilo u zapisniku

Nakon propisnog sramoćenja u prošlom kolu na Anfieldu u kojoj su im nogometaši Liverpoola napunili mrežu do vrha sa sedam komada, Man. United i dalje nije prebrodio krizu – protiv fenjeraša Southamptona danas je odigrao tek 0:0.

Remi sa Svecima nije jedina glavobolja za trenera Erika ten Haga, budući da je u 34. minuti izravni crveni karton zaradio Casemiro zbog grubog klizećeg starta na Alcarazau.

Drugi izravni isključujući karton u sezoni znači da Brazilac podliježe suspenziji u trajanju od četiri utakmice, a prije ovog je pocrvenio protiv Crystala Palacea.

Casemiro je nakon toga uplakan izašao s terena.

Što se utakmice tiče, nije da je bilo toliko nesadržajno koliko rezultat govori. United je imao deset udaraca prema vratima, Southampton čak 17, a dva kluba su kombinirano imala i 15 kornera.

U drugom dijelu je bilo nekoliko izglednih prilike s obje strane. U 54. minuti je James Ward-Prowse uzdrmao gredu iz slobodnog udarca, a deset minuta kasnije je De Gea obranio dobar pokušaj Thea Walcotta.

Okvir gola zaustavio je i Bruna Fernandesa u 69. minuti kad je njegov udarac odsjeo na desnoj stativi.

Novo stradavanje okvira vratiju Uniteda uslijedilo je u 70. minuti kada je Kyle Walker-Peters pogodio lijevu stativu.

Novim kiksom United je ostao na 50 bodova, odnosno dva više uz utakmicu manje od četvrtoplasiranog Tottenhama.

Southampton, za kojeg je Duje Ćaleta-Car ostao na klupi, a Mislava Oršića nije bilo niti u zapisniku, i dalje drži posljednju poziciju s bodom manje od predzadnjeg Leedsa. (pz)



Tagovi

Premier ligaManchester UnitedSouthampton

Ostale Vijesti