Action images
Action images

Nove bombastične najave: Bivši veznjak Cityja i Liverpoola na meti Modrih

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 16.10.20. | 08:25

Portugalski velikan doveo ga je prošlog ljeta za pet milijuna eura, ali već sada su ga spremni pustiti…

Kako javljaju Sportske novosti, Dinamo planira napraviti velike stvari do kraja prijelaznog roka.

Naime, dogovor između Atletico Mineira i Modrih glede brzonogog napadača Marquinhosa je u završnoj fazi, a ovaj krilni napadač koji za točno sedam dana slavi svoj 21. rođendan, uskoro bi mogao Maksimir nazivati svojim drugim domom.

SN javlja kako spomenuti Brazilac nije jedino ime koje bi u naredna dva dana moglo 'sletjeti' na Maksimir. Prema njihovim saznanjima, Dinamo je navodno jako zainteresiran za veznjaka portugalskog velikana Sportinga, Rafaela Camacha.

Camacho, koji je podrijetlom iz Angole, dijete je Sportinga. Ipak, za njim je već nekoliko zanimljivih transfera, a nije baš uobičajeno da netko tko ima samo 20 godina u svoj životopis može sapisati da je bio član Manchester Cityja i Liverpoola.

Na Otoku je bio od 2013. do 2019. godine, a prošlog ljeta Sporting ga je vratio u svoje redove iz Liverpoola za pet milijuna eura.

Iako su od njega imali velika očekivanja, Camacho je malo razočarao pa tako u Lisabonu ne bi imali ništa protiv da ga do kraja ovog prijelaznog roka uspiju nekom posuditi ili čak prodati.

Kad je riječ o Dinamu, vrlo vjerojatno bi se dogovarala posudba s mogućnošću otkupa. Zanimljivo, Camacho, koji igra na mjestu desnog krila, dolazi u Dinamo kao zamjena za Alena Halilovića. SN pišu kako su Modri bili sve dogovorili s hrvatskim 'enfant terrbleom', ali je transfer u konačnici propao u posljednji trenutak.

Više informacija o ovom mogućem dolasku očekujemo do kraja današnjeg dana.


Tagovi

Manchester CityLiverpoolSporting LisabontransferiDinamo Zagreb

Ostale Vijesti