PHIL NOBLE/Action Images
PHIL NOBLE/Action Images

No, Senor: Bobby Firmino 'out' mjesec dana

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 15:36

Veliki je to udarac za Jurgena Kloppa.

Iako je ranije ovog tjedna njegov Liverpool rezultatom 2:0 svladao Atletico Madrid na Anfieldu, Jurgen Klopp ovih dana sigurno ne pokazuje svoj zanosni osmjeh tako često.

Naime, kako piše Liverpool Echo, Bobby Firmino će zbog ozljede – za koju se ispočetka mislio da je nešto lakša – sa zelenih terena izbivati oko mjesec dana.

Informacije engleskog medija potvrdio je sam Klopp na konferenciji za medije uoči nedjeljne utakmice protiv Čekićara u Londonu.

„Loše vijesti, Bobby ima ozbiljnih problema s tetivama“, rekao je Klopp pa dodao:

„Ostati bez Firmina je za nas veliki udarac. Posljednja dva dana znamo da je to sve jako ozbiljno. Pričamo o četiri do pet tjedana pauze, a za mene je to ozbiljna ozljeda. Ipak, nikad se ne zna. On je jedan od onih koji se brzo oporavljaju“, dodao je Klopp.

Miljenik navijača Bobby Firmino tako neće biti na raspolaganju Jurgenu Klopu sve do, zasad se predviđa, sredine prosinca, ali to nije jedini udarac po njega.

„Curtis Jones je nešto sasvim drugo. Naime, na treningu je dobio prst u oko. Imao sam puno ozljeda u karijeri, ali ovo sam prvi put vidio. Još uvijek ne znam koliko smo bez njega. Što se tiče Milnera i Keite, nadam se da će biti spremni poslije reprezentativne pauze, iako ništa ne mogu reći sa sigurnošću“, podvukao je Klopp.

Liverpool je trenutno druga momčad Premier lige s 22 osvojena boda od mogućih 30 (šest pobjeda, četiri remija), a bolji od njih je zasad Chelsea koji je skupio tri boda više. West Ham je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 20 bodova, trenutno su na izvrsnom četvrtom mjestu pa bi tako baš ta utakmica, nakon gradskog derbija između Uniteda i Cityja ove subote, trebala biti najgledanija i najzanimljivija u ovom kolu.



Tagovi

Bobby FirminoRoberto FirminoLiverpoolJurgen Klopp

Ostale Vijesti