NK Budućnost Vidovec očekuje svijetla budućnost u dresovima koje je sponzorirala Germa

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 22.08.20. | 08:05

Naša akcija ide punom parom ovo ljeto...

„Ovo će našim navijačima dati do znanja da mislimo ozbiljno i da se trudimo na sve načine podići kvalitetu našeg kluba. Dosad smo trenirke i dresove nabavljali iz vlastitog džepa, odnosno novcem od članarina pa će nam ove trenirke jako dobro doći,“ rekao nam je klupski predsjednik Kristijan Plantić.

„Sastavili smo odličnu momčad za ovu sezonu i nadamo se kako možemo napasti prvo mjesto te pokušati izboriti plasman u Četvrtu HNL,“ dodao je predsjednik kluba koji će ove godine jurišati na naslov u 1. ŽNL NS Varaždinske.

„Bilo bi odlično kad bismo uspjeli izboriti plasman u ligu više, naše posljednje pojačanje, golman Ivan Kaselj, igrao je kao junior u Serie B pa se nadamo kako će postojeći kadar biti dovoljan za napasti prvo mjesto,“ zaključio je Kristijan.

„Uspijemo li osvojiti naslov, ostat će nam koja kuna više za proslavu, zato hvala na ovom sponzorstvu,“ nasmijao se Plantić.

Vidovec je općina s 11 naselja u sastavu Varaždinske županije, a ponos naselja Vidovec, NK Budućnost, izgleda očekuje svijetla budućnost. Svakako ljepša jer će na utakmice putovati u novim trenirkama koje je sponzorirala Germania Sport kladionica.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi i trenirke spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)

 

 

 


Tagovi

humanitarna akcijahumanitarni listićkladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionicaNovi dresovi za nove prvake

Ostale Vijesti