Nizozemac istaknuo kad dolazi na klupu Barcelone: „Svi znaju što je moj san“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.06.20. | 11:37

Poznato je kada će Messi i ostatak društva dobiti novog trenera.

Iako su ga doveli kako bi „ugasio vatru“, sustrav igre kojeg forsira popularni El Maestro nije nešto što se posebno dopada Messiju, Suarezu i ostatku društva pa je tako uprava već sada „zapakirala“ dolazak novog stučnjaka na Camp Nou.

Njegovo ime je Ronald Koeman, a ovaj Nizozemac je kao igrač proveo već šest godina u redovima katalonskog diva te je u nebrojeno mnogo intervjua istaknuo kako mu je životna želja ponovno se vratiti na Camp Nou. Naravno, ovoga puta u ulozi glavnog trenera.

„Razgovarao sam sa čelnicima Barcelone. Ipak, želim održati riječ koju sam dao niozemskom savezu. U mom ugovoru postoji klauzula prema kojoj mogu napustiti posao izbornika nakon Evropskog prvenstva. Svi znaju da je moj san da postanem trener Barcelone, to bi se trebalo ostvariti kada završi Europsko prvenstvo“, izjavio je Koeman.

Pandemija koronavirusa poremetila je planove, kako nizozemskog stučnjaka, tako i čelnika Barcelone, ali činjenica kako će on postati nasljednik Quiqe Setiena očito se nije mijenjala.

Budući da je Euro odgođen za 2021. godinu, Nizozemac će tek tada stići na toliko željeni Camp Nou. Nadalje, upitno je hoće li Setien ostati glavni trener kluba i za sljedeću sezonu ili će čelnici Barce pronaći neko novo, jednogodišnje riješenje, prije nego li se Koeman uistinu pojavi na klupi katalonskog velikana...

(foto: Reuters)

 


Tagovi

BarcelonaQuique SetienRonald Koeman

Ostale Vijesti