Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Ništa od milijuna: Dinamu propada dogovoreni transfer

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 08:12

Modri će zasigurno na ljeto doživjeti određene promjene u igračkom kadru. Dobre igre u Europi kao i nadolazeći Euro sjajan su izlog te bi aktualni prvak trebao dobro zaraditi.

Međutim, kako stvari stoje momčad iz Maksimira bi u isto vrijeme mogla ostati bez novaca koji su praktički već ubilježeni u bilancu kluba. Naime, riječ je o veznjaku Ameru Gojaku koji je poslan na posudbu u Torino za 500 tisuća eura s realnom opcijom otkupa od 5,5 milijuna eura.

Kod dolaska u Serie A u Torinu je postavljena stavka da će talijanski prvoligaš otkupiti BiH reprezentativca od Dinama ukoliko veznjak odradi najmanje 10 nastupa u startnoj momčadi. Gojak je do sad upisao pet nastupa u početnom sastavu, Genoa, Rome, Bologna, Hellas Verona i Milano, međutim gotovo je nemoguće očekivati da će skupiti ostalih potrebnih pet.

Naime, najveći problem je promjena trenera, na klupi Toroa više ne sjedi Marco Giampaolo, na čije je inzistiranje Gojak i stigao, a novi trener Davide Nicole ga ne vidi u momčadi. Nevjerojatan je podatak da je Gojak od 16. siječnja upisao tek 43 minute na terenu.

Drugim riječima, treba se dogoditi čudo da se Gojak izbori za ostanak u Italiji te je za očekivati kako će se Dinamu priključiti na ljetnim pripremama.

Također, u Maksimir bi se trebao vratiti i Francois Moubandje, koji igra sjajno na posudbi u turskoj Alanyasporu. No, tu ipak postoji opcija da Dinamo naplati njegove dobre prezentacije, jer Modi na toj poziciji imaju baš veliku gužvu, tu su osim Švicarca i Leovac, Čabraja, a na ljeto stiže Štefulj…


Tagovi

transferiAmer Gojak

Ostale Vijesti