Pixsell
Pixsell

Nikica Jelavić: "Nisam mogao očekivati idealniji početak trenerske karijere"; Krivak: "Kaj dojde, dojde"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.05.23. | 19:25

Junak finalnog dvoboja Hrvatskog kupa za juniore i trener pobjedničke momčadi dali su izjavu za MaxSport nakon osvajanja trofeja.

Juniori Lokomotive osvajači su Kupa Hrvatske za svoju dobnu kategoriju. U svojem četvrtom finalu svladali su vršnjake iz Dinama, a jedini pogodak na utakmici zabio je Fabijan Krivak, koji je u ove sezone zabilježio tri nastupa za seniore Lokomotive, a na proljeće igra u članu 1.NL Jarunu.

"Nema tih novaca koji bi zamijenili sreću i osjećaj kada zabiješ pobjednički gol za svoju ekipu i doneseš joj trofej", rekao je za početak Fabijan Krivak kojeg su suigrači prekinuli u davanju izjava i zalili ga vodom. "Puno treniram, dajem sve od sebe, dajem sve za ekipu, za Lokomotivu i Jarun. Kaj dojde, dojde".

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izjavu nakon utakmice dao je trener Lokomotivinih juniora Nikica Jelavić koji je u svojoj debitantskoj sezoni kao trener stigao i do prvog trofeja.

"Ovo je bila utakmica koja je mogla otići i na Dinamovu stranu. Imali smo malo sreće, posebno početkom drugog dijela. No, uz neke korekcije u igri zabili smo gol i došli do trofeja. Ovo je predivan osjećaj. Dečki su ga zaslužili. Ovo je jedan novi početak za mene, ne može idealnije. Vrijeme je da napokon osvojimo ovaj trofej. Kada si trener imaš veću odgovornost nego kao igrač. Još se prilagođavam, ali jako volim to što radim. Nadam se da ću nastaviti raditi s tim žarom". (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebLokomotiva junioriNK LokomotivaDinamo ZagrebGNK DinamoDinamo juniori

Ostale Vijesti