Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION

Nije kraj mercata: Hajduk pobijedio Dinamo u utrci za poznatog Makedonca, sutra je na Poljudu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.09.23. | 22:13

U HNL po drugi put stiže poznati Makedonac?

Bivši igrač Palerma i makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski vraća se u HNL, pišu talijanski mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Makedonac koji je pogotkom u ožujku 2022. oduzeo Italiji šansu za plasman na posljednje Svjetsko prvenstvo, spreman je za početak nove avanture, piše ekskluzivno Calciomercato. Podsjetimo samo kratko kako je tada reprezentacija Makedonije napravila je prvoklasnu senzaciju: u Palermu je Sjeverna Makedonija pogotkom Trajkovskog u 94. minuti utakmice izbacila europskog prvaka Italiju i tako ih natjerala da propuste drugo uzastopno Svjetsko prvenstvo!

Napadač će navodno sutra biti na liječničkim pregledima u splitskom Hajduku, koji je, ni manje ni više, nego pobijedio Dinamo u utrci za Trajkovskog, barem prema pisanju talijanskog tiska. Potpis na ugovor trebao bi pasti odmah nakon odrađenih liječničkih pregleda. Trajkovski je nakon isteka ugovora s arapskom Al-Fayhom postao slobodan igrač, ali sada je spreman za novu avanturu u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Hajduk je u završnici prijelaznog roka, koji je trajao do prošlog petka, doveo Filipa Uremovića i Mihaela Žapera, a sada bi i 31-godišnji Makedonac trebao postati 'Bili'. Ranije je već igrao u HNL-u i to u dresu zaprešićkog Intera, a osim za Palermo, igrao je i za MAllorcu, Aalborg, a potom završio u Arabiji. Za makedonsku reprezentaciju upisao je 83 nastupa i 21 pogodak.



Tagovi

HajdukGNK DinamoLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti