Matija habljak/Pixsell
Matija habljak/Pixsell

Ni Brkljača i Rukavina nisu pomogli Dinamu da na 'Ramljaku' starta pobjedom

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.08.22. | 21:52

Modri su odigrali 1:1 s bečkim Rapidom, dok je Real u istoj skupini svladao Ludogorec 3:1

Dinamovi klinci krenuli su remijem po svoj 13. naslov na tradicionalnom turniru 'Mladen Ramljak'. Ovo je 19.izdanje turnira, na kojem igraju kadeti i ulazni juniori, Dinamovu momčad vodi novi trener juniora Ivan Senzen. Dinamo je u prvoj utakmici remizirao protiv bečkog Rapida (1:1). Poveli su Modri golom Krdžalića u 30. minuti, a Bečani su izjednačili pred sam kraj susreta, u 77. minuti, strijelac je bio Živković.

Dinamo je igrao u sastavu: Pršlja - Gubijan, Katinić, M.Živković, Cvetko - Lukanić, Krdžalić, Brkljača - Gec, Čuljak, Rukavina. S klupe su kasnije ušli još Vrbančić, Čaić, Ruškovački, Topić, Katalinić, Leko i Ilečić.

Kao što vidimo, igraju za Dinamo i Marko Brkljača i Gabrijel Rukavina, igrači koji su već dio seniorske momčadi, no, niti oni nisu pomogli da Modri startaju pobjedom na svoj turnir. Dinamo je dosta toga promašio, Bečani su to iskoristili i na kraju zasluženo uzeli bod. U drugoj utakmici te skupine madridski Real pobijedio Ludogorec 3:1. U drugoj skupini branitelj naslova danski Odense startao je porazom od Udinesea 2:1, istim rezultatom je brazliski Flamengo pobijedio izraelski Maccabi Tel Aviv.

Sve utakmice poslijepodnovnog programa u četvrtak, petak i subotu kao i utakmicu za treće mjesto i finale u nedjelju prenosit će Arenasport. Dinamo sutra igra protiv Ludogoreca u 18.15 sati, a u subotu protiv madridskog Reala u 16.15. Real, koji je sad već tradicionalni sudionik 'Ramljaka', a uz brazilski je Flamengo i najveća atrakciji turnira.

(T.N.)


Tagovi

GNK DinamoTurnir Mladen Ramljak

Ostale Vijesti