NEVJEROJATNO: Iako je transfer potvrđen, Gavranović u Dinamu tek od siječnja

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 01.09.17. | 00:03

Pa tko je ovdje lud?!

Ono što je trebao biti jedan od transfera dana u Hrvatskoj pretvorilo se u travestiju.

>>Ludi dan na Rujevici: Rijeka potpisala napadača koji im je prošlo kolo zabio pogodak, Gavranović i službeno u Dinamu!

Naime, nakon što je iz Sportskih novosti tijekom poslijepodneva stigla potvrda senzacionalnog transfera Marija Gavranovića iz Rijeke u Dinamo, svi su očekivali i službenu sliku potpisa napadača Rijeke u Plavom salonu kako bi stavili pečat na posao. Međutim, kako je večer odmicala, sve je zatihnulo, a sada se sa poprilično suludim objašnjenjem javila i Rijeka.

Naime, u posao vrijedan milijun i pol eura upleten je bio i Domagoj Pavičić, kojeg su Modri htjeli poslati put Rujevice kao dio transfera. Prvo je tijekom večeri stigla informacija kako se veznjak Dinama protivio odlasku u Rijeku koja mu je nudila manju plaću nego Dinamo, da bi sada Alen Rivetti, glasnogovornik Rijeke odlaslao nevjerojatnu izjavu gdje pokušava predstaviti kako Gavranović nije ni bio spomenut u pregovorima?!

Gavranović je sa svojim vozilom stigao na Maksimir, izašli su i detalji transfera, da bi se sada svi odjednom napravili blesavi i pokušali uvjeriti javnost da je to sve bila samo – dezinformacija?! Međutim, Rijeka je potvrdila kako će Pavličić ipak stići na Rujevicu, ali samo na posudbu?! Postavlja se sada pitanje gdje je puklo i misle li u PR službi Rijeke kako su ljudi baš toliko naivni? Prema informacijama iz Novog lista, transfer bi se ipak trebao sprovesti u siječanjskom prijelaznom roku, ali bez obzira na sve činjenica je da sada Riječani pokušavaju zaštititi integritet svog dojučerašnjeg napadača ispred ljutitih navijača, dok je njemu – barem do zime – propao transfer u klub koji podržava. Evo i čitave bizarne izjave službene Rijeke:

„Službeni predstavnici »Rijeke« bili su u Maksimiru na pregovorima oko posudbe igrača »Dinama« Domagoja Pavičića. Očekujemo da se Pavičić priključi treninzima »Rijeke«. Apsolutno nije bilo razgovora o prijelazu Marija Gavranovića u »Dinamo«. Gavranović nije bio tema prijelaznog roka“.

Svakog čuda u HNL-u…

(Foto: Pixsell)


Tagovi

prijelazni rokDomagoj PavičićMario Gavranović

Ostale Vijesti