Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Nevjerojatan pravni manevar ili klasični autogol? Barišićev suradnik želi prije Skupštine izbaciti tri zastupnika zbog glasa Zajecu!?

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 09:00

Nikola Hanžel na sjednicu IO-a ubacio je točku o povjerenju ljudima s njegove liste, koji razmišljaju drukčije

Svašta smo čuli i svašta se i u Dinamu događalo kroz ovu predizbornu kampanju, ali na sam dan Skupštine, na kojoj će se birati novi predsjednik Kluba, cirkus je dosegnuo vrhunac. Naime, normalno je da se uoči Skupštine održi sjednica Izvršnog odbora, tako će biti i ovaj put, samo s jednom šokantnom točkom dnevnog reda. Dakle, Nikola Hanžel, član IO-a i najbliži suradnik Mirka Barišića u pismu članovima IO-a napisao je da IO treba razgovarati o trojici zastupnika Skupštine, Janku Gogolji, Lovri Maržiću i Hrvoju Josipu Balenu, koji su, inače, na listi IO-a, odnosno, došli su u Skupštinu uz Hanželov i Barišićev blagoslov. No, oni su zadnjih dana javno rekli da će glasati za Velimira Zajeca i Nikola Hanžel odlučio ih je izbaciti iz Skupštine, time i iz utrke. Tako bi na listu došla trojica zamjenika, među njima i Jure Zovko, čovjek koji je bio jedan od glavnih podržavatelja svojedobnog puča na Barišića i Krešimira Antolića.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hanžel i Barišić očito su shvatili da gube većinu u Skupštini i da bi mogli izgubiti utrku pa odlučuju i ovakvim pravnim, nevjerojatnim manevrima promijeniti tijek Skupštine. Izbaciti trojicu zastupnika nekoliko sati prije sjednice, zato jer su obećali glas Zajecu, možda ima pravno uporište, ali je sigurno 'sumrak demokracije'. I, ne sumnjamo da će, ako u tome uspiju, izazvati burne reakcije, da bi taj 'bingo', koji će im osigurati pobjedu, mogao biti klasični autogol. Ali, vidjest ćemo sve uskoro, Skupština počinje u 12 sati. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoGNK Dinamo izboriSkupština GNK DinamoStatut GNK DinamoNikola Hanžel

Ostale Vijesti