REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Netflix objavio scenu Modrića kako viče na Orsata: “Bilo je očito da ćeš to učiniti”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.01.24. | 08:13

Izašao je novi nastavak dokumentarne serije Svjetski kapetani

Netflix je objavio novi nastavak dokumentarne serije Svjetski kapetani, a dotaknuli su se i polufinalne utakmice Hrvatske i Argentine. Vatreni su opet zanemareni, prostor su dobili tek u trećoj epizodi, a redatelji su hrvatskoj nogometnoj vrsti posvetili i kraj pete epizode. Netflixove kamere su nakon utakmice snimile ljutitog Luku Modrića koji je u tunelu čekao suca Danielea Orsata pa mu dobacivao. Scene koje do sada nismo imali prilike vidjeti.

“Sramota. Bilo je očito. Bilo je očito da ćeš to učiniti. Očito”, bio je bijesan kao ris kapetan hrvatske reprezentacije.

“Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne govorim samo o danas. Ranije mi je sudio i nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa”, rekao je Modrić o Orsatu nakon što je Hrvatska izgubila od Argentine (0-3) u polufinalu Svjetskog prvenstva.

“Nije bio kazneni udarac, prije toga je trebao biti korner za nas. Nakon toga je sudio nepostojeći penal i to je prelomilo utakmicu jer smo do tada kontrolirali utakmicu, falilo nam je malo da budemo opasniji, ali nisu nam stvarali probleme do tog kaznenog udarca. Onda je došao taj gol gdje su imali sreće s odbijanjem lopti”, rekao je tada Luka o sucu koji je nakon Mundijala prošle godine u Kataru proglašen najboljim sucem na svijetu. Tako to radi Fifa svojim poslušnicima…

I sam Maestro je priznao da mu je to bio jedan od najtežih poraza u karijeri. Bio je dotučen nakon utakmice, nije mu bilo ni do čega, ali oraspoložila ga je pobjeda protiv Maroka, brončana medalja i doček u Zagrebu. Naposlijetku, ostao je u reprezentaciji za završnicu Lige nacija gdje su Vatreni osvojili srebro pa je odlučio kako će “posljednji ples” biti na Euru u Njemačkoj 2024. Samo da i tamo ne sretne Orsata. U skupini neće, ali kasnije, tko zna… (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka ModrićDaniele OrsatoHrvatska nogometna reprezentacijaVatreniArgentinska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Netflix

Ostale Vijesti