REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Neredi na Azurnoj Obali, navijači Nice prekinuli dvoboj s OM-om (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.08.21. | 08:27

Savez će resetirati utakmicu, igrat će se ponovo?

Francuska Ligue 1 je sinoć kasno navečer pokazala svoje drugo, ružno lice. Daleko od glamura Parka Prinčeva i transfer sage Lea Messija, na Azurnoj obali je odigran derbi između domaće Nice i neugodnom Marseillea.

Utakmica prepuna naboja je izgledala kao samo “još jedna u nizu” takvih, no u 75. Minuti domaći navijači rade prekid i tjeraju igrače na spašavaju živu glavu.

Naime pri rezultatu 1:0 za domaće (strijelac Dolberg), Dimitry Payet je krenuo izvesti korner a domaći navijači su ga počeli gađati plastičnim bocama. On im je bocu vratio, nastao je metež, navijači su probili zbilja slabašnu ogradu i krenuli u svoj obračun sa igračima, stjuardima i svima ostalima koji su im se našli na putu. Uostalom, uvjerite se i sami kako je sve to izgledalo OVDJE.

Sudac je dugo čekao da se stvore uvjeti za nastavak igre, no igrači Marseillea, očito u strahu za svoju sigurnost, nisu htjeli nazad na teren. Utakmica će zbog toga biti vjerojatno registrirana rezultatom 3:0 za Nicu, no ne mora nužno biti tako. Predsjednik OM-a je sinoć kasno potvrdio kako će savez vjerojatno utakmicu - ponoviti.

Na sreću, nakon nereda nema ozbiljnije ozljeđenih, premda se priča da su neki gostujući igrači ipak malo “nastradali”. Vatru je dodatno rasplamsao i Jorge Sampaoli, argentinski trener je opet pokazao kako ima tanke živce, jučer se skoro potukao s nekim od navijača. Podsjećamo, riječ je o treneru OM-a i bivšem strategu Argentine. Njegov okršaj, u koji je bio umješan i domaći stoper Todibo pronađite na OVOM linku.




Tagovi

Ligue 1FrancuskaNiceOlympique Marseille

Ostale Vijesti