Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Neočekivana vijest u Prvoj NL: Miroslav Bojko više nije trener Vukovara 1991

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 20:09

Iznenađujuć potez

Potpuno neočekivano iz Vukovara nam je stigla vijest kako je trećeplasirana momčad Prve NL ostala bez trenera. Kako je klub naveo na svojim službenim kanalima, Miroslav Bojko nakon gotovo tri godine napušta Vukovar 1991 iako se klub nalazi na odličnom 3. mjestu prvenstvene ljestvice.

Potez je prilično iznenađenje ako uzmemo u obzir činjenicu da ih za svega pet dana očekuje derbi protiv vodećeg Šibenika, za kojim kaskaju svega dva boda.

Priopćenje kluba povodom smjene trenera prenosimo u cijelosti:

"Nakon gotovo tri pune godine završena je suradnja s gospodinom Miroslavom Bojkom. Ovim putem želimo mu se zahvaliti na brojnim uspjesima i povijesnim trenucima za naš klub. Gospodin Bojko preuzeo je Vukovar 28. studenog 2020. i odmah postavio visoke standarde, koji su okrunjeni plasmanom u 1. NL pretprošle sezone.

Sjajni rezultati nastavljeni su i u prethodnoj sezoni. Tada je Vukovar pod Bojkovim vodstvom u debitantskoj sezoni u drugoligaškom društvu osvojio najviše bodova na zelenom terenu, a u ovoj sezoni ostvario je učinak od šest pobjeda, tri remija i dva poraza te svoju momčad ostavlja na trećem mjestu prvenstvene ljestvice.

Želimo treneru Bojku sve najbolje u nastavku karijere i još jednom mu zahvaljujemo za sve dobro što je učinio za naš klub", naveli su iz kluba. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaVukovar '91

Ostale Vijesti