Foto: Vjeran Žganec Rogulja
Foto: Vjeran Žganec Rogulja

Neobičan incident: Ristovski 'oslobodio' dijete iz ruku redara, zaiskrilo i u loži!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 19:15

Klinac je nakon utakmice uletio u teren, redar ga primio i nosio prema izlazu. Ali, Dinamov igrač ga je vratio i odveo na slavlje podno tribine

Doista, neobičan incident nakon utakmice Varaždina i Dinama (0-1). Dinamovi igrači išli su prema svojim navijačima na južnoj tribini, tradicionalno proslaviti pobjedu. A jedan je dječak, dijete naizgled mlađe i od pet godina, utrčao u teren i htio doći do svojih ljubimaca. Međutim, redar je po službenoj dužnosti primio dječaka i u naručju ga nosio ga prema izlazu s terena. Međutim, primijetio je to Stefan Ristovski, došao do redara, 'oslobodio' dijete iz njegova naručja i odveo ga na slavlje pod tribinu. Dečko je rame uz rame s igračima navijao i slavio pobjedu. Njemu, sigurno, trenutak za pamćenje. Ristovski je, naravno, dobio veliki pljesak Dinamovih navijača za svoj potez.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ali, pritom je zaiskrilo i u svečanoj loži. Naime, kad su vidjeli reakciju redara, skočili su iz Dinamove delegacije, a onda je do njih dotrčao Toni Dalić, izbornikov sin, direktor Varaždina i nekoliko minuta žućno razgovarao sa Sanjinom Španovićem, predstojnikom Ureda Dinamova predsjednika. Uvjeravao je Dalić da je redar radio svoj posao, Španović da je i Ristovski napravio što je morao. Na kraju se sve smirilo, završilo prijateljski, nije bilo daljnjih nesuglasica.

A dječak je kao suvenir dobio i dres Maximea Bernauera. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoNK VaraždinHNLStefan Ristovski

Ostale Vijesti