Nema krize za Real: Na posudbi ima mlade zvijezde vrijedne preko 200 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.04.20. | 09:45

Madridski klub živi kraljevski.

Real Madrid će puno lakše podnijeti krizu nastalu pandemijom koronavirusa nego neki drugi klubovi, poglavito Barcelona koja je u velikim problemima zbog prevelikog iznosa iz proračuna koji im odlazi na paće igrača. Kod kluba sa Santiago Bernabeua taj je iznos oko 50% te su oni već ranije najavili da neće imati financijskih problema.

Ako se tome još doda da Kraljevski klub na posudbi ima igrače vrijedne 205 milijuna eura, onda je njihova financijska snaga poprilično očigledna.

Los Blancosi trenutno na posudbama imaju 13 nogometaša, a nekolicina bi ih se trebala vratiti ovog ljeta.

Najvrijedniji među njima, gledajući Transfermarkt, jest Achraf Hakimi koji vrijedi 54 milijuna eura, iza njega slijedi njegov vršnjak s 21 godinom Martin Odegaard koji vrijedi devet milijuna manje, dok je na trećem mjestu Dani Ceballos, trenutno u Arsenalu s cijenom od 32 milijuna eura.

Sergio Reguillon je u Sevilli, a njegova vrijednost iznosi 20 milijuna eura, dok je Alvaro Odriozola privremeno pojačao Bayern Munchen te je njegova cijena pala na 16 milijuna eura.

Igrač od kojega se puno očekuje narednih sezona jest Takefusa Kubo. Mladi Japanac ima tek 18 godina, a cijena mu raste iz mjeseca u mjesec zbog sve boljih partija na posudbi u Mallorci, a trenutno iznosi 13 i pol milijuna eura.

Tri godine stariji Oscar Rodriguez trenutno je u Leganesu, a vrijedi 11 milijuna eura, dok je stoper Borja Mayoral u Levanteu na kaljenju. Igrač koji bi se mogao vratiti ovog ljeta je vratar Andriy Lunin koji vrijedi 2,7 milijuna eura, a tu su još i Zidaneov sin Luca, također vratar, vrijedan 1,8 milijuna, desni krilni napadač Rayo Vallecana, Jorge de Frutos s dva milijuna eura vrijednosti, kao i Alberto Soro trenutno u Zaragozi (2,7 milijuna) te stoper Javi Sanchez koji je u Valladolidu (1,2 milijuna eura).

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Javi SanchezSergio ReguilonAlvaro OdriozolaDani CeballosTakefusa KuboAlberto SoroBorja MayoralAndriy LuninMartin OdegaardAchraf Hakimi

Ostale Vijesti