Navijači Werdera u znak zahvalnosti rivalima poslali preko 100 gajbi piva

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 02.07.20. | 15:02

Organizirali su akciju u kojoj su debelo premašili cilj pa su razliku novca uplatili socijalnoj udruzi, koja surađuje s berlinskim klubom.

Werder je pobjedom u zadnjem kolu nad Kolnom osigurao doigravanja za ostanak u Bundesligi, no uz njihov trijumf im je trebao i kiks Fortune protiv Union Berlina. Prije utakmice su se navijači Werdera dogovorili kako će u slučaju povoljnog rezultata u Berlinu počastiti svoje „neprijatelje“ iz najvećeg grada njemačke te su organizirali akciju pod nazivom: „ 100 gajbi piva za Felixa, Anthonyja i ostale“, misleći na svoje bivše igrače Felixa Kroosa i Anthonyja Ujaha sad nogometaše Uniona.

Berlinčani su svoj dio posla odradili i pomeli Fortunu rezultatom 3:0, a razdragani navijači Bremena ne da su prikupili dovoljno nego su debelo premašili cilj. Naime, plan im je bio prikupiti 2.200 eura, a u konačnici su skupili 5.492 eura pa su osim 100 gajbi piva ostatak novca uplatili socijalnoj udruzi United, koja surađuje s berlinskim klubom.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="de" dir="ltr">Die erste Ladung Bier aus Bremen ist tatsächlich angekommen Danke euch Jungs, kommt gut nach Hause <a href="https://twitter.com/hashtag/fcunion?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fcunion</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/fcuf95?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#fcuf95</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/ehrensache?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#ehrensache</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/endlichurlaub?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#endlichurlaub</a> <a href="https://twitter.com/werderbremen?ref_src=twsrc%5Etfw">@werderbremen</a> <a href="https://t.co/VqZb4EPzNl">pic.twitter.com/VqZb4EPzNl</a></p>&mdash; 1. FC Union Berlin (@fcunion) <a href="https://twitter.com/fcunion/status/1277222224185962497?ref_src=twsrc%5Etfw">June 28, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Thomas Bohlen/Reuters)

 

 


Ostale Vijesti