Napadnut Ohandza, oglasio se i Hajduk

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.11.17. | 14:04

Ne stišava se bura nakon poraza od Rudeša…

Ne stišava se bura u Splitu nakon poraza Hajduka od Rudeša prošle subote u utakmici u kojoj je splitski klub na Poljudu prosuo vodstvo od 2:0 u drugom poluvremenu i izgubio 2:3.

Jučer navečer, prema navodima splitske policije, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir pred stanom Francka Ohandze, napadača Hajduka. Prijestupnici su navodno prozore Ohandzinog stana gađali kamenjem i zvonili na vrata, nakon čega je kamerunski napadač pozvao policiju.

Policija je danas uhitila 23-godišnjaka zbog sumnje da je sudjelovao u incidentu.

U vezi cijele situacije službenim priopćenjem oglasio se i Hajduk.

Upoznati smo s izgredom koji se dogodio ispred stana u Splitu kojeg koristi naš nogometaš Franck Ohandza. Nije nam prijavio nikakvu fizičku ozljedu, a Hajduk će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitili svi nasi igrači. Vjerujemo kako će se brzo utvrditi okolnosti nastalog događaja te ćemo i u ovoj prigodi još jednom ponoviti da se nikakav oblik nasilja ne smije tolerirati“, stoji u priopćenju.

Hajduk danas u Tučepima s Jadranom igra prijateljsku utakmicu povodom pola stoljeća postojanja Jadrana, a Hajdukovci su na gostovanje putovali pod policijskom pratnjom.

(Foto: Pixsell) 


Tagovi

Franck Ohandza

Ostale Vijesti