Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Napadač Hajduka na meti poljskog kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 10.08.21. | 10:25

U prošlosti ga se povezivalo s Pogonom i Rakowom, možda je došlo vrijeme za odlazak u Ekstraklasu.

Hajduk je prošlog ljeta u napadaču Dimitriosu Diamantakosu vidio spasonosno rješenje za veliku boljku, a to je realizacija. Međutim, nekadašnja velika nada Olympiakosa i grčkog nogometa na Poljudu se nije snašao te je od spasonosnog rješenja postao uteg kluba.

Naime, Diamantakos je za Hajduk upisao 25 nastupa u kojima je zabio tek dva gola, a dolaskom Jana Mlakara izgubio je i mjesto zamjene. Situacija je tom koja ne odgovara ni klubu, niti igraču, već prošlog proljeća pisali smo o nezadovoljstvu napadača, koji razmišlja o odlasku s Poljuda.

Prema pisanju poljskog portala meczyki.pl tamošnji prvoligaš Zaglebie Lubin zainteresiran je za Diamantakosa te bi želje napadača o odlasku iz Splita uskoro biti uslišene.

Zaglebie Lubin je ovog ljeta promijenio trenera, a novi strateg Dariusz Zuraw kao prioritet ljetnog prijelaznog roka postavio dovođenje napadača. Klub trenutno ima tek jednog pravog napadača Karola Podlinskog te definitivno vape za pojačanjem u toj liniji.

Diamantakos je navodno u prošlosti bio povezivan s dolaskom u Pogon Szczecin te Rakow Czestochow, no tad do odlaska u Poljsku Ekstraligu nije došlo, možda je sad vrijeme.


Tagovi

Prva HNLDimitrios DiamantakostransferiHajduk

Ostale Vijesti