Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon Pušića i Kneževića, još jedna ikona Osijeka i HNL-a potpisala za BSK iz Bijelog Brda

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 12:41

Kakav prijelazni rok u Bijelom Brdu.

Sezona u Prvoj nogometnoj ligi počela je prošli tjedan, ali momčadi i dalje aktivno traže pojačanja i do kraja prijelaznog roka možemo očekviati još pokoju kadrovsku promjenu. Iz Bijelog Brda stigla nam je vijest o još jednom vrlo zanimljivom transferu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što smo prije nešto više od dva tjedna pisali o tome da su dvije istinske ikona Osijeka potpisale za BSK Bijelo Brdo, a radi se o Domagoju Pušiću i Josipu Kneževiću, danas smo saznali da im se u novoj sezoni priključila još jedna prava osječka legenda, kao i dobro poznato HNL ime - Tomislav Šorša.

Rođen u gradu na Dravi, Šorša je prošao omladinski pogon Osijeka, za koji je i debitirao u seniorskom nogometu te se, izuzev jedne sezone na posudbi u Karlovcu, na Gradskom vrtu pod ugovorom zadržao točno 10 godina, ako gledamo samo seniorski staž. Šorša je u dresu Osijeka skupio čak 247 nastupa, zabivši 13 golova i asistiravši 27 puta, a u najvišem razredu hrvatskog klupskog nogometa skupio je respektabilnih 225 nastupa i svojim će iskustvom biti od dragocjene pomoći za momčad iz Bijelog Brda.

Nakon odlaska iz Osijeka 2016. godine, odradio je jednu sezonu u CFR Cluju, potom se vratio u Osijek na još tri sezone, čime je skupio čak 12 sezona u najdražem mu dresu. Uslijedile su epizode na Kosovu (Gnjilane) i Rumunjskoj (Brasov), s kojim je nedavno završio suradnju te je potpisao za BSK. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Tomislav ŠoršaBSKBSK Bijelo BrdoNK OsijekLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti