Reuters
Reuters

Nakon Benzeme i Viniciusa, i Kroos produžio s Real Madridom! Čeka se još Luka Modrić...

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.04.23. | 19:54

Madriđani su jučer izborili polufinale Lige prvaka.

Iako još nema službenih potvrda, Real Madrid u kratkom je periodu produžio ugovore sa svoja tri 'kapitalca', Vinicusom Juniorom, Karimom Benzemom i - Tonijem Kroosom.

Tu vijest donosi pouzdani Fabrizio Romano koji tvrdi da su se njemački reprezentativac i Real Madrid sve dogovorili oko produženja ugovora na još jednu godinu, do lipnja 2024.

"Sve je na dobrom putu, ali također poštujem ono što klub želi, kako i kada komunicira. Imam dobar odnos s klubom tijekom godina... I o ovom pitanju se već neko vrijeme raspravljalo. Postojalo je apsolutno povjerenje s obje strane. Klub je od početka znao da neću učiniti ništa glupo. Teoretski mogu potpisati za drugu momčad od 1. siječnja, ali nismo ni počeli s takvim glupostima. Ima tu puno povjerenja. Najvjerojatnije će tako ostati neko vrijeme...", rekao je još sinoć Kroos.

Kroos je, podsjetimo, u Madrid stigao na ljeto 20214 iz Bayerna za 25 milijuna eura. Ako se Romanovi navodi potvrde točnima, 33-godišnji Nijemac će u Madridu zaokružiti minimalno 10 godina svoje karijere u kojima je s Los Blancosima osvojio pet Liga prvaka, šest Svjetskih klupskih prvenstava, pet europskih Superkupova, tri naslova prvaka Španjolske i tri španjolska Superkupa.

Sada još čekamo Romanov 'here we go' vezan za produženje ugovora Luke Modrića koji je pet godina stariji od Kroosa.



Tagovi

Real MadridToni KroosLuka Modrić

Ostale Vijesti