Najbolji strijelac Dinama u Europi iz prošle sezone napušta Maksimir

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.12.19. | 08:53

Već ovog siječnja.

Trener Dinama, Nenad Bjelica, ove je sezone uglavnom imao slatke brige oko sastavljanja udarne postave. U obrani su vrlo raspoloženi bili i Dilaver i Theophile i Perić, dok je vezna linija predvođena Morom i Ademijem imponirala snagom i vizijom. Udarni dio napadačke igre vezan je oko osovine Olmo-Petković, a na krilima se uz neizostavnog Oršića rotiralo nekoliko igrača – Ivanušec, Majer, Kadzior, Atiemwen, Marin i Hajrović.

Upravo je bosansko-hercegovački ofenzivac označen kao najizgledniji kandidat za napuštanje plavog broda, pišu Sportske novosti. Jedan od najboljih igrača 'modrih' prošle sezone kada je bio najbolji strijelac hrvatskog prvaka u Europi te igrao u životnoj formi, ove je potpuno podbacio.

Odigrao je tek 910 minuta ove sezone, od čega tek siromašnih deset u Ligi prvaka. Nije to ni sjena onog 'Hajre' iz jeseni 2018. godine, a ozljede ovog proljeća i ulazak u novu sezonu van forme uvelike su utjecale na Bjeličin odabir sastava. U ovom trenutku, piše isti izvor, ispred njega su i Kadzior, Marin, Atiemwen i Šitum, stoga bi to vrlo lako moglo značiti da će ovog siječnja otići iz maksimirske šume, poglavito ukoliko 'plavi' dovedu pojačanje na krilnoj poziciji.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Izet Hajrović

Ostale Vijesti