Najbolji igrač Rijeke donio odluku o novom klubu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.06.17. | 09:10

Zvijezda Rijeke odlazi u Belgiju.

Franko Andrijašević će prema pisanju Sportskih novosti, karijeru nastaviti u Belgiji. Najbolji igrač HNL-a prošle godine ima dvije konkretne ponude: Standarda iz Liegea i Genta te se vrijednost transfera procjenjuje između 4,5 i 5 milijuna eura.

Imala je zvijezda Rijeke još dvije ponude, Malage i Celte, ali Sportske novosti navode kako su ponude iz Belgije primamljivije te kako se Andrijašević vidi u Jupiler ligi.

Pitanje je, zapravo, trenutka kad će se riješiti transfer. Franko Andrijašević je taj koji mora donijeti konačnu odluku“, izjavio je Andrijaševićev zastupnik Andy Bara, otkrivši kako su u Rijeci bili iznimno korektni.

Ljudi su iz kluba kazali Andrijaševiću: “Franko, ti si nas zadužio, odluči kako god ti želiš, mi ti se tako odužujemo“.

Ipak se radi o igraču koji je među najzaslužnijim za osvajanje Rijekine dvostruke krune ove sezone. Još na zimu je za Andrijaševića stigla ponuda iz Kine, potom i iz Japana, a navodno su interes pokazali i Borussia Dortmund i Schalke.

Ipak, nekako je najbliži odlasku u redove Standarda, s kojima je već ranije razgovarao i dogovarao dolazak, unatoč tome što je Gentova ponuda unosnija. Sa Standardom bi trebao potpisati ugovor na pet godina, a zasad nije poznato kolika će mu biti godišnja plaća. 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Franko Andrijašević

Ostale Vijesti