Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Najavljeno - ostvareno: Mlinar i službeno novi igrač Istre 1961

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.06.21. | 18:07

Pulski prvoligaš se u istom danu pojačao sve tri linije.

Iako ljetni prijelazni rok nije započeo u Puli se radi punom parom, a navijači s današnjim danom mogu biti itekako zadovoljni.

Naime, Istra 1961 danas je predstavila tri velika pojačanja i to u svakoj liniji, koja bi im trebala pomoći da sljedeća sezona napokon bude manje stresna od prethodnih.

Prvo je u ranim popodnevnim satima predstavljen povratnih u hrvatski nogomet i nekadašnji igrač Rijeke Theophilius Solomon, koji je u baš u dresu pulskog prvoligaša u sezoni 2016./17. igrao nogomet života.

Samo dva sata kasnije klub je potvrdio dolazak Bernarda Matića. Riječ je o braniču koji je ponikao u akademiji splitskog Hajduka, a najbolje partije u Prvoj HNL pružao u dresu posrnulog Zagreba. U dresu Rijeke se okrunio dvostrukom krunom, a posljednju sezonu proveo je u momčadi Racinga Santandera, nekadašnjeg člana La Lige.

No, tu nisu stala uzbuđenja za navijače pulskog prvoligaša jer je prije sat vremena potvrđena naša vijest od jučer te je potpis na suradnju stavio dojučerašnji veznjak Slaven Belupa Frano Mlinar.

Nekadašnji U-21 reprezentativac prošle je sezone u momčadi Farmaceuta upisao 25 nastupa u Prvoj HNL, a prije osam godina je kao talentirani klinac iz Intera otišao u Serie A u redove Udinesea u transferu vrijednom milijun eura. Iako iz kluba nije stigla potvrda prema našim saznanjima Mlinar je s pulskim prvoligašem dogovorio trogodišnju suradnju.



Tagovi

Slaven BelupoIstra 1961Frano MlinarTheophilus Solomon

Ostale Vijesti