Twitter Damac
Twitter Damac

Nagrada za dobar posao: Hrvatskom hit treneru produžili ugovor u Saudijskoj Arabiji

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.12.21. | 15:21

Od njih su očekivali borbu za ostanak, a oni su pri vrhu tablice

Nakon završetka prošle sezone razgovarali smo s hrvatskim trenerom Krešimirom Režićem koji je kreirao tadašnju senzaciju u Saudijskoj Arabiji. Preuzeo je klupu Damaca s mjesta direktora kluba početkom godine u teškoj situaciji pri borbi za ostanak u ligi, a onda su uslijedili skalpovi slavnih i jačih klubova u saudijskom prvenstvu i ostanak u prvenstvu.

Ove sezone od njih se očekivalo tek da bez velike muke ostanu u ligi, a Režić je otišao korak dalje. Kako i sam kaže, iznad mogućnosti oni su pri vrhu tablice, a jedno vrijeme su držali i čelo. Klub za koji igraju Mijo Caktaš, Domagoj Antolić i Soudani trenutno je na trećem mjestu s bodom manje od vodećeg Al-Ittihada i jednakim brojem bodova kao Al-Shabab s kojim dijele drugo mjesto.

Ovakav sjajan rezultat koji je i bio i iznad očekivanja čelnika kluba je nagrađen novim ugovorom hrvatskom treneru. Danas su i službeno objavili da su s hrvatskim stručnjakom produljili suradnju za još sezonu i pol. S Režićem je u klubu još niz hrvatskih trenera, a u školi nogometa je i legendarni napadač Hajduka Zvonimir Deranja. Tu su još bivši trener Slaven Belupa Ivica Sertić, kondicijski treneri Luka Čikotić i Ivica Vrgoč te Saša Glavaš.


Tagovi

Krešimir RežićDamacSaudijska Arabijasaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti