Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Na Šubićevcu uz Marina žele još jednog talentiranog Dinamovca

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.06.21. | 08:43

Još nekolicina klubova iz Prve HNL, ali i inozemstva imaju veznjaka na radaru.

HNK Šibenik nakon odlično odrađene povratničke sezone ostaje bez nekoliko stožernih igrača pa Uprava kluba radi punom kako bi za njih našla adekvatne zamjene.

Kapetan Marko Buljat odlazi u Maksimir, Ampem i Labrović prema Kvarneru, Emir Sahiti vraća se na Poljud, Schildenfeld na novu avanturu na Cipar, udarni napadač Deni Jurić želi korak više u svojoj karijeri…Sve su to bili stožerni igrač i zasigurno ih nije lako nadomjestiti, no jedno je sigurno u narednoj sezoni ćemo gledati potpuno drugačiji Šibenik.

Što se tiče dolazaka Šibenik je još na kraju sezone doveo bivšeg reprezentativca Hrvatske Ivana Močinića koji je doveden da odmjeniti kapetana Bulata, iz Turske je vraćen Ante Kulušić kao pojačanje obrambene linije, dok je iz Dinama posuđen Antonio Marin, koji bi trebao zamijeniti Emira Sahitija.

Šibenik prema informacijama Sportskih novosti, želi iskoristiti dobre odnose s klubom iz Maksimira pa uz Marina žele posuditi još jednog mladog talenta, a riječ je o Edinu Julardžiji, koji je prošlu polusezonu proveo u Koprivnici.

Damir Krznar je 20-godišnjeg veznjaka poveo na ljetne pripreme, no teško je za očekivati kako će na Maksimiru ove sezone dobiti adekvatnu minutažu, tako da je odlazak na posudbu najizglednija opcija. No, Šibenik nije jedini koji bi želio mladog veznjaka u svojim redovima, navodno još nekolicina klubova iz Prve HNL, ali i iz inozemstva žele plemenitog veznjaka.

Julardžija je izdanak Maksimirske akademije, a prošlu polusezonu odigrao je u dresu Slaven Belupa te je skupio devet nastupa za Farmaceute u Prvoj HNL


Tagovi

Prva HNLNK ŠibenikDinamo ZagrebEdin Julardžija

Ostale Vijesti