Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Na maksimirskim tribinama u Superkupu očekuje se oko 15 tisuća ljudi

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.07.23. | 14:29

Iz sigurnosnih razloga policija je smanjila kapacitet sjeverne tribine, ali očekuje se dobra atmosfera u prvom derbiju sezone

Osim dobrog nogometa, kakav se uvijek očekuje od Dinama i Hajduka, u subotu (20 sati) u Maksimiru, u utakmici Superkupa, očekuje se i dobra, nogometna atmosfera. Možda će neki reći da 15 tisuća gledatelja, koliko bi ih moglo biti na tribinama i nije mnogo s obzirom da je je početak sezone i da je derbi, međutim, u ovo doba godine uvijek je Zagreb prazniji no inače pa će tih 15, a možda i koja tisuća više navijača biti sasvim dobra brojka.

"Do petka oko 14 sati prodano je 12 tisuća pojedinačnih ulaznica, u što je uključena i južna tribina na kojoj su navijači Hajduka. Prodano je dosad i nešto malo više od tri tisuće godišnjih ulaznica.", izvijestio je Dinamov glasnogovornik Marko Bošnir, rekavši i da je za tribini Sjever dolje ostalo još nekoliko ulaznica i da će ta tribina sigurno biti rasprodana. Ako već u ovim trenucima i nije. Također, očekuje se da će popunjen biti i Zapad dolje. Treba naglasiti i da je kapacitet sjeverne tribine, tog donjeg sektora, smanjen za 10 posto iz sigurnosnih razloga, na zahtjev policije.

Naravno, ulaznice se prodaju i na dan utakmice, dok će za tribine koje budu rasprodane stati prodaja godišnjih ulaznica pa se opet nastaviti u ponedjeljak. (T.N.)



Tagovi

GNK DinamoHajdukSuperkupStadion Maksimir

Ostale Vijesti