Andreas Gebert/DPA/PIXSELL
Andreas Gebert/DPA/PIXSELL

Musa u sučevoj nadoknadi zabio prvijenac za bod novog kluba (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 22:11

Sjajan start 23-godišnjeg napadača.

Donedavni mladi Hrvatski reprezentativac Petar Musa novu je sezonu započeo na posudbi u portugalskoj Boavisti, a ako se po jutru da poznaj odlazak u Portugal bi se mogao pokazati kao pun pogodak.

Prije reprezentativne stanke Musa je debitirao za Boavistu u susretu protiv Vizele, no u 23 minute koliko je proveo na terenu nije se uspio upisati u listu strijelaca. Međutim, 23-godišnji napadač nije u Portugal stigao kako bi ulazio s klupu te je već u današnjoj utakmici bio starter protiv Portimonesea.

Minutažu je iskoristio na najbolji način, golom u zadnjim minutama kojim se njegov novi klub spasio od poraza.

Gosti su golom Carlinhosa poveli 0:1 u 45. minuti prvog poluvremena te su prednost čuvali sve do samog kraja i nadali se kako odnose sva tri boda iz Porta. Međutim, u 92. minuti se ukazao Petar Musa, primio loptu na nekih 15-ak metara od gola te je pospremio u prvi kut za 1:1.

Pogledajte gol Muse OVDJE.

Boavista je više nego solidno ušla u novu sezonu te su trenutno na petom mjestu, a Musa je u prvoj utakmici koju je započeo u prvom sastavu pokazao kako će biti pojačanje te se nadamo da ć mu se u nastavku sezone otvoriti.

Podsjetimo, Musa je igrač praške Slavije, koji je prošlu sezonu proveo u Bundesligi u redovima Union Berlina, a ove je nakon dvije utakmice u europskim kvalifikacijama protiv Ferencvaroša posuđen u Boavistu.



Tagovi

Primeira LigaboavistaPetar Musa

Ostale Vijesti