REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Mundo Deportivo: Mourinho jedna od opcija za klupu madridskog Reala

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 20:35

Veliki povratak Specijalnog?

Mundo Deportivo nikada nije bio „megafon“ madridskog Reala, kao što je to primjerice AS, pa vijest koju pompozno najavljuje ovaj španjolski sportski dnevnik treba uzeti s velikom dozom rezerve. Naime, Jose Mourinho jedan je od kandidata za klupu Kraljevskog kluba, piše španjolski medij, pozivajući se na neimenovane izvore iz kluba.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navodno Portugalac dobro kotira kod alfe i omege kluba Florentina Pereza, a povrh toga istječe mu ugovor s Romom na kocnu sezone, pa je sada i on u kombinaciji, iako je to mjesto „rezervirano“ za Xabija Alonsa koji radi briljantan posao u Bayer Leverkusenu.

Međutim, piše španjolski list, Portugalac bi mogao biti back up opcija ako se kojim slučajem izjalovi programirani dolazak Alonsa, pa bi se Perez okrenuo iskušanom rješenju.

Podsjetimo, Moruinho je 2013. napustio Kraljeve, a zamijenio ga je upravo Carlo Ancelotti, aktualni trener Madriđana. No o njemu ovisi hoće li doći do rošade u Realu, odnosno hoće li se Talijan dogovoriti s klubom o produženju ugovora na kraju sezone ili će, po pisanju pojedinih medija, uskočiti u izborničke cipele i preuzeti vođenje reprezentacije Brazila.

Alonso i Mourinho su, dakle, na čekanju.



Tagovi

Real MadridJose Mourinho

Ostale Vijesti