Mundo Deportivo: Barca šalje Raketu na Otok kao dio transfera za Mourinhovog veznjaka

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 26.03.20. | 12:00

Španjolski mediji otkrili su planove Barcelone ovog ljeta.

Kada je riječ o napdaču, i ptice na grani znaju da Messi i ostatak društva žele u svojoj momčadi vidjeti Lautara Martineza.

Spominjale su se razne opcije, ali većina njih uključivala je neke od igrača Barce kako bi se barem malo smanjio iznos odštete. Tako se dugo vremena pisalo da su Katalonci za Lautara spremni ponuditi 70 milijuna eura i Artura Vidala, onda se u priču upleo i hrvatski veznjak Ivan Rakitić, a u konačnici neki mediji su čak tvrdili da je Barca spremna dati i Dembelea...

Stotinu natpisa govore nam dvije stvari, a to su da kao prvo nitko sa stopostotnom sigurnošću ne može reći što će točno uključivati transfer Lautara u redove Barce, a kao drugo da je mladi Argentinac velika meta španjolskog velikana te ga pod svaku cijenu žele dovesti u svoje redove.

Sada se u medijima pojavila priča kako Setien od uprave kluba traži jednog pravog defenzivnog veznjaka budući da Busquets polako ulazi u posljednju fazu karijere. Nema sumnje da igrača takvog kalibra neće pronaći na tržištu, ali Setien je podcrtao jedno ime koje bi se po njemu jako dobro uklopilo u svlačionicu Barce, a riječ je ni više ni manje nego o Tanguyju Ndombeleu.

Pomalo nevjerojatno djeluju ovi natpisi budući da se Francuz nije najbolje snašao u svojem novom klubu Tottenhamu, a njegove su igre bile toliko ispodprosječne da ga je čak i Jose Mourinho javno kritizirao poslije jedne utakmice gdje je rekao da francuska i engleska liga nisu ista stvar te da ukoliko i dalje misli biti dio udarnih 11 njegove igre se pod hitno moraju poboljšati.

Usprkos svemu, Barcelona u njemu vidi nešto što bi njima bilo od velike koristi. Ndombele je veznjak defenzinih skolonosti, prava radilica i netko čija je uloga u momčadi ta da „obavlja prljavi posao“. Setien je navodo njegov veliki pobornik, a osim toga, isti je igrač bio i na vrhu popisa želja uprave Barcelone još dok je igrao za Lyon.

Mundo Deportivo u ovom trenutku nema nikakvu informaciju koliko je novaca Barcelona spremna uplatiti na račun Pijetlova kako bi Ndombelea učinila njihovim novim igračem već ovog ljeta, ali i u ovaj potencijalni transfer spremni su ponuditi jednog od igrača iz svoje svlačionice kako bi umanjili odštetu. Ponovno je tu riječ o Ivanu Rakitiću i Arturu Vidalu, istom dvojcu koji se spominje u kontekstu Intera, ali upitno je kako bi se Raketa snašao u fizički izrazito zahtjevnom engleskom nogometu i je li on (odnosno njegova supruga Raquel) sprema na odlazak iz sunčane Španjolske na vječno kišni Otok.

Za kraj valja nadodati kako je ovaj transfer u ovom dosta teško ostvariv, naročito ako bi Tottenham osim Rakete tražio i novce budući da je nogometni svijet jako pogođen novonastalo situacijom vezanom uz koronavirus te se radi svega ovog ljeta očekuje puno manja aktivnost klubova na ljetnoj transfer tržnici.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Arturo VidalTanguy NdombeleIvan Rakitić

Ostale Vijesti