Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Mourinho je pao u čertvrtom pokušaju, valjda će i Daja: "Igramo na pobjedu, nemamo što izgubiti!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 13.12.23. | 17:40

Trener Ballkanija nikad nije izgubio od Dinama, a najavio je da će i ovaj put ići po tri boda

Kasnili su igrači i trener Ballkanija na službenu press-konferenciju, zatekla je i njih gužva u zagrebačkom prometu. Trener Ilir Daja došao je u Maksmir kao dio 'elitnog društva'. Naime, dosad je triput stajao s druge strane Modrima, nijednom nije izgubio, dva remija sa Skenderbeuom bila su dovoljna da izbaci Dinamo iz Europe, a u Prištini je s Ballkanijem slavio 2-0. Ovako na prvu, sjetili smo se tek Pepa Guardiole, koji je slavio u sva četiri dvoboja s Dinamo, Huub Stevens je spojio tri susreta bez poraza (pobjeda s HSV-om, pobjeda i remi s Red Bullom), kao i Oleksij Mihajličenko s kijevskim Dynamom. Dok je Jose Mourinho 'pao' u četvrtom pokušaju. Nakon dvije pobjede na klupi Reala (dobro, jednom je po kazni bio na tribini) i jedne s Tottenhamom, naletio je na Mislava Oršića i onih 3-0. Pa, valjda će i Daja onda pasti u četvrtom pokušaju.

Nismo puno doznali o razmišljanima trenera i igrača Ballkanija, prijevod nije bio najbolji pa je ispalo da je Daja uglavnom ponavljao istu rečenicu:

"Svjesni smo da je Dinamo jaka momčad, koja ima veliko iskustvo. Ali, vidjet ćemo sve na terenu. Mi smo spremni, jasno nam je da nemamo što izgubiti, igrat ćemo na pobjedu, pa što bude.", rekao je Daja.

Iduće je pitanje bilo nešto drugačije, odgovor, u prijevodu, isti:

"Jako smo svjesni što nas dočekuje, sve znamo, kolika je vrijednost Dinama, ali mi smo došli igrati. Dolazimo na pobjedu, svjesni koje su vrijednosti Dinama."

Koliko će to biti drugačija utakmica od one u Prištini.

"Nama je svejedno, igrat ćemo kao i u Prištini, pa što bude. Dinamo je favorit i velika europska momčad, ali prihvaćamo taj izazov. Nećemo se predati, u svakom slučaju."

Ostao je nedorečen odgovor brine li trenera Ballkanija što je u zadnjem prvenstvenom dvoboju primio pet komada. Kao i hoće li mu nedostajati ponajbolji igrač Kreyziu.

"Kreyziu je jako dobar napadač i svjesni smo njegovih vrijednosti. Hamidi nije igrao protiv Plzena, sad će on biti na raspolaganju. Nastojimo naći dobru zamjenu i nadamo se da ćemo ga moći zamijeniti."

Kratko je sve ponovio igrač Gentrit Halili.

"Nama je jasno tko je Dinamo, ali mi smo svjedno došli ovdje igrati i izboriti prolaz s tri boda, to je naš cilj ovdje u Maksimiru."



Tagovi

GNK DinamoFK BallkaniKonferencijska liga

Ostale Vijesti