MICHAEL REGAN/Reuters
MICHAEL REGAN/Reuters

Mourinho dovodi veznjaka Arsenala za 20 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 12:26

Drugo pojačanje za iduću sezonu.

Engleski novinar Chris Wheatley koji prati Arsenal objavio je vijest kako Granit Xhaka prelazi u Romu za 18 do 20 milijuna eura. Stvar, dakako, još nije službena, no prema pisanju engleskog novinara, Roma bi trebala brzo objaviti svoje novo pojačanje.

Jose Mourinho Xhaku jako dobro poznaje jer je protiv njega igrao dok je vodio Manchester United i Tottenham. Xhaka je u Arsenal stigao 2016. te je do sada upisao 220 nastupa, 13 pogodaka i 20 asistencija. Prošla sezona bila mu je statistički dosta skromnija te je zabilježio pogodak i dvije asistencije u 45 nastupa.

Čini se da je došlo do zasićenja u Londonu, a Moruinho je to iskoristio i na pragu je dovođenja 28-godišnjeg Švicarska albanskih korijena kojem Tranfermarkt procjenjuje vrijednost na 22 milijuna eura.

Xhaka bi trebao biti drugo Mourinhovo pojačanje za novu sezonu nakon što je za 9 milijuna eura već stigao Atalantin stoper Roger Ibanez.

Hoće li se transfer realizirati prije početka Eura na kojem Švicarska igra u neugodnoj skupini s Italijom, Turskom i Wlesom.



Tagovi

Granit XhakaJose MourinhoRomaArsenalŠvicarska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti