Foto: Action Images
Foto: Action Images

Morata prvi put dvostruki strijelac u Ligi prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 21:04

Španjolac je ponovno donio pozitivan rezultat Staroj dami.

Nogometaši Juventusa pobjedom su otvorili novo izdanje Lige prvaka. Na gostovanju u Kijevu kod Dynama, Stara dama je slavila na krilima dvostrukog strijelca Alvara Morate (46', 84') rezultatom 2:0, a zanimljivo, Španjolcu je ovo bilo prvi put u 53 utakmice u Ligi prvaka da se dva puta upisao u strijelce na istoj utakmici.

U prvom dijelu mreže se nisu tresle, osjetio se izostanak Cristiana Ronalda, a na klupi za pričuve ponovno je startao Paulo Dybala koji je za vikend imao okršaj sa izvršnim direktorom Fabiom Paraticijem jer u ovoj sezoni još nije startao pod Andreom Pirlom u Serie A.

Priliku su od prve minute dobili Dejan Kuluševski i Federico Chiesa, a upravo su njih dvojica najzaslužniji za prvi Moratin gol. Talijan je stvorio višak na lijevom krilu, Šveđanin je uputio udarac s vrha šesnaesterca kojega Bushchan odbija do Morate, a ovaj odbijaanc posprema u mrežu.


Nisu se Ukrajinci predavali, utakmica je bila vrlo izjednačena, a lomi je ponovno uskoro 28-godišnji golgeter Furije. Ovog puta Cuadrado šalje sjajan centaršut s desne strane, a Morata trzajem glavom usmjerava loptu za 2:0.

Morata je za vikend Staroj dami donio bod u gostima kod Crotonea, a sada je bio najzaslužniji za pobjedu.

U ovoj skupini se još nalaze Barcelona i Ferencvaroš.



Tagovi

Dinamo KijevAlvaro MorataPaulo DybalaFederico ChiesaDejan Kuluševski

Ostale Vijesti