Momčad sa sredine ljestvice spašava velikane: Poklonili im igrače i marketinške usluge

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 19.08.20. | 10:22

Iz Turske stiže priča, koja neodoljivo podsjeća na legendarnog Superhika.

Nevjerojatne i nesvakidašnje vijesti stižu iz Turske, koje pomalo podsjećaju na legendarnog Superhika lika iz kultnog Alana Forda, koji je uzimao od siromašnih da bi poklanjao bogatima.

Uprava osrednjeg tamošnjeg prvoligaša Kasimpase odlučila je pružiti ruku spasa turskim velikanima Fenerbahceu i Galatasarayju te im pokloniti igrače u vrijeme krize uzrokovane koronavirusom. Naravno, nije ova priča identična onoj iz kultnog stripa jer je Kasimpasa daleko od siromašnog kluba, ali neodoljivo podsjeća.

Naime, klub je u vlasništvu Ciner grupacije koja posjeduje dvije najveće televizijske kuće u Turskoj, a do sad su potrošili više od 150 milijuna dolara za spas nogometa u toj zemlji.

Fenerbahce je na poklon potpuno besplatno dobio senegalskog napadača Mamea Thiama, koji je prošle sezone bio drugi strijelac kluba sa 11 golova, dok je u Galatasaray otišao golman Fatih Ozturk.

Nisu iz Kasimpase zaboravili ni na Besiktas, koji je umjesto igrača dobio potpuno besplatan prostor za oglašavanje na njihovim TV kanalima i stranicama.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti