REUTERS/Violeta Santos Moura
REUTERS/Violeta Santos Moura

Modrić ocjenom nakon briljantne utakmice ušao u povijest: Prvi je igrač Liga petice koji je ovo postigao od 2015.!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 08:09

Maestro ne staje...

Nogometaši Real Madrida slavi su doma s 4-0 protiv Celte i upisali su u 28. kolu španjolskog prvenstva dvadeset i prvu pobjedu čime su prednost pred drugoplasiranom Gironom ponovno povećali na sedam bodova. Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 83. minute i bio je jedan od najboljih igrača susreta, a španjolski mediji pisali su hvalospjeve o njemu nakon utakmice. Marca ga je ocijenila visokom osmicom, a samo je Antonio Rüdiger dobio veću ocjenu (8,5).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Čudno je reći da se Modrić nalazi pred novom prilikom, ali tako funkcionira nogomet. Od prve minute je pokretao napade Reala, a svoju klasu pokazuje i jednim dodirom petom na vlastitoj polovici terena pod pritiskom", stoji u članku.

"Talent Luke Modrića je neiscrpan. Dva kornera koja je Hrvat izveo pronašla su najbolju moguću metu, Antonija Rüdigera, koji je bio koban za Celtu usprkos tome što nije postigao gol. Guaita je spriječio oba snažna udarca Nijemca, ali prvog je zakucao Vinicius, a drugoj je sam Guaita nehotice gurnuo u mrežu nakon što je udario u gredu. To je bio početak visoke pobjede protiv Celte", dodali su.

Osim toga, Sofascore je Modrića ocijenila najvišom ocjenom u povijesti! Naime, nitko od sezone 2015./16. nije zaslužio ocjenu veću od 9,5 bez da je postigao gol ili upisao asistenciju na toj utakmici. Sada je to napravio Modrić i to tako što je postigao visokih 9.7!






Tagovi

Luka ModrićReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti