REUTERS/Isabel Infantes
REUTERS/Isabel Infantes

Modrić obećao Ancelottiju: “Treneru, neću otići!”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 09:12

Iako ima otvorene ponude iz MLS-a i saudijske Pro lige, Hrvat neće izdati Real Madrid

Luka Modrić ulazi u posljednjih pola godine ugovora s madridskim Realom i izvjesno je da ga neće produljiti. Kapetan hrvatske reprezentacije već ima nekoliko ponuda za nastavak karijere. Također, ovih se dana ponovno piše o tome da bi 38-godišnji hrvatski vezist već u siječnju mogao napustiti Madrid.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

Ipak, ako je vjerovati španjolskom portalu Defensa Central, Modrić je navodno dao obećanje Carlu Ancelottiju da ga neće napustiti ove zime. Isti izvor piše kako na početku sezone Florentino Perez i Carlo Ancelotti nisu planirali biti previše aktivni u zimskom prijelaznom roku, no brojne ozljede koje su prilično osakatile Madriđane, natjerale su vodeće ljude Kraljevskog kluba da promijene planove.

Kupovina novih igrača znači i odlazak nekih koji su u momčadi, a na koje Ancelotti previše i ne računa. Defensa Central ipak piše kako nijedan igrač Los Blancosa do ljeta neće napustiti klub, a posebno ističu riječi Luke Modrića upućene talijanskom treneru.

“Carlo, neću to napraviti”, navodno je rekao Modrić i tako odbacio sve špekulacije.

Modrić je u Real Madridu od 2012. godine i s Kraljevskim klubom je osvojio sve što se može osvojiti. Odigrao je 508 utakmica i zabio 38 golova uz 80 asistencija. Ove sezone je bio pričuva dok se nije ozlijedilo nekoliko igrača i bio je nezadovoljan statusom kod trenera Carla Ancelottija, a ima otvorene ponude iz MLS-a i saudijske Pro lige. (G)



 


Tagovi

Luka ModrićCarlo AncelottiReal MadridFlorentino PerezMLSsaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti