Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Mlađi brat ponajvećeg talenta i kapetana juniora Rijeke potpisao za Dinamo

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 16:26

Na Kvarneru se zadržao tri godine, a prije toga je bio član Istre 1961

Mihael Bodetić (17) je novi igrač Dinama. Talentirani vratar rodom iz malog mjesta Jovići blizu Pule u Maksimirsku 128 preselio je s Rujevice gdje je bio posljednje tri godine. Miheal je inače mlađi brat ponajvećeg talenta Rijeke Noela Bodetića (19) koji će ovu sezonu provesti na posudbi u Orijentu gdje će mu društvo praviti Mislav Zadro, Dominik Simčić, Niko Gajzler i Karlo Valjan.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za početak bi se Mihael trebao priključiti juniorima Dinama gdje čvrsto 'jedinicu' drži Jezeranin Dorian Klarin (18). On je član Plavih posljednje četiri godine, a posebno se istaknuo u završnici prošle sezone kad je svojim sjajnim obranama pomogao Dinamu u osvajanju naslov prvaka i u juniorskoj konkurenciji. Bodetić je godinu dana mlađi od Klarina te se od njega očekuje da onog dana kad iznimno talentiran vratar iz Jezera završi svoj juniorski staž od njega preuzme 'jedinicu'.

Noel je prošle sezone bio kapetan juniorske momčadi Rijeke te su radi njega na Kvarner, prema informacijama Germanijaka, dolazili skauti klubova iz Lige petice ne bi li ga vidjeli 'u akciji'. Ove sezone se od njega očekuje da u Orijentu stekne seniorsko iskustvo baš kao što je to bio slučaj kod Matije Frigana, Veldina Hodže i Adriana Libera. Njegov mlađi brat, Mihael, odlučio se za drugačiji put te će nakon Istre 1961 i Rijeke svoj igrački razvoj sada nastaviti u mlađim uzrastima Dinama.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dinamo junioriHNK Rijekatransfertransferi

Ostale Vijesti