Mladi Vatreni nosi Slaviju prema novom naslovu prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.06.20. | 10:32

Stasiti napadač prvi je strijelac Lige i budućnost hrvatskog nogometa.

Mladi reprezentativac Hrvatske Petar Musa zabio je jučer u minimalnoj pobjedi Slavije kod Pribrama te svom klubu donio novu pobjedu u pohodu ka obrani naslova.

>>> Pogledajte TEČAJEVE za utakmice češkog prvenstva

Stasiti napadač ušao je u igru u 68. minuti, a u 82. se sjajno snašao u kaznenom prostoru protivnika te neobranjivo iz voleja pogodio mrežu za tri boda.

 

 

Musi je to 10. pogodak sezone u 23 nastupu, čime je izbio na diobu vrha ljestvice strijelaca Fortuna Lige s još nekolicinom igrača. Sezonu je započeo u Slovanu u čijem dresu je zabio sedam golova, a od povratka u Prag mrežu je tresao tri puta u sedam utakmica, ali samo na dvije je bio starter.

Nogometni put ovaj je 22-godišnjak započeo u omladinskim pogonima Hrvatskog dragovoljca i Zagreba, da bi se nakon samo desetak dana u Interu iz Zaprešića otisnuo u prašku Slaviju. Češki velikan ga je slao dvije sezone na kaljenje u tamošnje drugoligaše, ali i u Slovan iz Libereca iz kojeg je zimus povučen natrag u Prag.

Pogledajte TEČAJEVE na mečeve stolnog tenisa.Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Screenshoot Youtube)

 


Tagovi

Petar MusaSlavia Prag

Ostale Vijesti