SHAMIL ZHUMATOV/Action images
SHAMIL ZHUMATOV/Action images

Mladi Hrvat ponovno igrač utakmice u kojoj je asistirao i bivši igrač Osijeka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.03.21. | 17:05

Bistrović je igrač CSKA Moskve, a u Tuskoj se nalazi na posudbi. Od kada je početkom godine stigao u Kasimpasu pokazuje se kao njezin ključni igrač

Kristijan Bistrović, mladi hrvatski reprezetativac i velika Bišćanova uzdanica za nadolazeći EURO U-21, ponovno je izabran za igrača utakmice, u kojoj je njegova Kasimpasa uzela vrijedan bod na gostovanju kod Antalyaspora.

Utamica je završila rezultatom 1:1, s time da su domaćini poveli krajem prvog poluvremena, a gosti iz Istanbula zabili za izjednačenje u 72. minuti. Zanimljivo, za taj pogodak je asistirao Haris Hajradinović, koji je prije nekoliko sezona branio boje Osijeka, a sada zajedno s Bistrovićem kroji veznu liniju Kasimpase.

Inače, bivši igrač Slavena Belupa i aktualni CSKA Moskve, u Tuskoj se nalazi na posudbi, a od kada je početkom godine stigao u novi klub pokazuje se kao njegov ključni igrač. Gotovo svaku utakmicu ima punu minutažu, a najboljim pojedincem proglašen je već treći put.

>>> Bistrović za Germanijak: Na Euru možemo do medalje, a o pozivu Dinama bih dobro razmislio

U nedavnom intervjuu za Germanijak naglasio je da je otišao na posudbu upravo zbog nadolazećeg EURO-a, kako bi skupio što više utakmica i minuta u nogama. U CSKA Moskvi bio je standardni igrač sve do početka krize uzrokovanje Covidom-19, nakon čega je pao u trenerov drugi plan.

Odluka koju je donio pokazuje se kao puni pogodak, a nema sumnje da njegove igre vrlo temeljito prati i izbornik Igor Bišćan. Inače, netom prije nego što je otišao u Tursku, Bistrović je CSKA-om poptisao novi ugovor, koji ga uz moskovskog velikana veže sve do 2025. godine.

Za Kasimpasu bila mu je ovo deveta odigrana utakmicu, u kojima je sakupio tri asistencije.



Tagovi

Kristijan BistrovićKasimpasaCSKA MoskvaHaris Hajradinović

Ostale Vijesti