Mike Egerton/PA Images/PIXSELL
Mike Egerton/PA Images/PIXSELL

Mladi albanski reprezentativac napustio Lokomotivu i vratio se u domovinu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.09.21. | 12:21

U klubu će biti najvrijedniji igrač

Albion Marku spakirao je kofere te iz Zagreba krenuo put Albanije. 20-godišnji desni bek do kraja će se sezone kaliti u tamošnjem prvoligašu Partizaniju, gdje će s vrijednošću od 350 tisuća eura biti njihov najskuplji igrač.

Mladić je karijeru započeo u školi nogometa Shkendije, iz koje u ljeto 2019. stiže u redove popularnog albanskog “dobavljača” Lokomotive. U siječnju naredne godine, otišao je na posudbu u Laci, klub za kojeg su igrali Lokosi i njegovi sunarodnjaci Jon Mersinaj i Enis Cokaj. I ondje se u godinu i pol bome naigrao.

Postao je stalan prvotimac ekipe, odigrao je 47 utakmica u kojima je zabio dva gola i dodao dvije asistencije. Ne čudi, stoga, što je uskoro stigao poziv u U-21 reprezentaciju Albanije. Defanzivac je sudjelovao u pobjedama nad vršnjacima Austrije, Andore i Kosova, a doživio je i poraze kod Engleske i Bugarske.

Na Kajzericu se vratio ovog ljeta s podebljanom cifrom na Transfermarktu i željom za dokazivanjem. Debitirao je prije dva tjedna u minimalnom porazu protiv Dinama na Maksimiru, u kojem je ušao s klupe i odigrao 15 minuta. To je, međutim, bilo – to. Više nije konkurirao za nijedan susret pod trenerom Silvijom Čabrajom i odlučeno je da će Marku na novu posudbu.



Tagovi

NK LokomotivaPartizaniAlbanija

Ostale Vijesti